Erősségeink

A Pilisi Könyvelő iroda halad a korral

Ügyviteli módszereink a lehető legmodernebbek, így a könyvelést új szintre emeltük.

Modern eszközeinkkel megóvjuk Önt a könyvelés nyűgjétől és a felesleges költségeitől.

N

Nincs több rohangálás a könyvelőhöz

N

Nem szükséges papíron kiállítani a számlákat, és postázni azokat a távoli megrendelőknek (helyette a PDF-küldés is megengedett).

N

Vége a beérkező befizetésekkel való dupla munkának (teljesítés + befizetés)

Könyvelőirodánk működésének alappillérei

1.

Dokumentumkezelő rendszer

Modern dokumentumkezelő rendszerünk segít vállalkozása számláit, szerződéseit és nyilatkozatait elektronikusan kezelni és tárolni.

Könyvelőirodánk a beszkennelt, elektronikusan rendszerezett anyagokból dolgozik, de természetesen archiváljuk a papír-alapú anyagokat is.

Ez a dokumentumkezelő rendszer az Ön vállalkozásának belső használatára is rendelkezésére áll, amennyiben szeretné teljesen felszámolni a papír-alapú ügyvitelt és inkább online, egyszerűbben intézné az adminisztrációt.

2.

FELHŐ ALAPÚ KÖNYVELÉS

Szakítottunk a hagyományos könyvelőprogramokkal. Talán Ön is került már olyan helyzetbe, amikor sürgősen kellett volna egy dokumentum, viszont az csak a könyvelő saját számítógépén, vagy a belső hálózaton volt elérhető.

Nos, mi felhő alapú könyvelőprogramot használunk, ami lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül bárhol és bármikor elérje a fájlokat. A felhő alapú könyvelés teljesen többszörösen biztosított és archivált rendszeren fut, ráadásul a programmal nem csak a könyvelőink dolgozhatnak, hanem a szükséges vezetői információkat az ügyfelek is elérhetik.

3.

KÖNYVELÉS ORSZÁGOSAN (TÁVKÖNYVELÉS)

A dokumentumkezelés és a felhő alapú könyvelés olyan egységet alkot, ami lehetővé teszi, hogy távolra is könyveljünk. Ennek köszönhetően már nem csak Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Üröm, Pilisszentiván vagy Pilisborosjenő környékén működő cégekkel tudunk együtt dolgozni, hanem a távkönyvelés szolgáltatásunk igénybevétele esetén országosan bárhol, Budapesten vagy akár az ország másik felében lévő, vagy a több telephellyel rendelkező vállalkozásokat is el tudjuk vállalni.

Érdekli valamely szolgáltatásunk?

06-20-333-4444

vagy