Felhő alapú könyvelés

A felhő alapú könyvelés rendszerében a könyvelési és ügyviteli adatokat egy központi szerveren tároljuk, így internet segítségével bármikor elérhető, akár számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. A rendszer csak az adott jogosultságot birtokló lekérdezéseket és műveleteket engedélyez. A könyvelő alapesetben adminisztrátori joggal rendelkezik, ez a teljes körű jogosultság. Az egyéni vállalkozó vagy a Kft-Bt-alapítvány vezetője csak új kimenő számlák létrehozására engedélyezett. A munkatársak kaphatnak raktárkészlet kezelési jogot vagy bármi mást, amit a vezető indokoltnak lát. A cég vezetője naprakész információkat kaphat a rendszerből történő cash-flow elemzéssel vagy egyéb lekérdezések által.

A felhő alapú rendszerünk olyan mértékű rugalmasságot és költséghatékony csomagot biztosít vállalkozása számára, hogy a rengeteg integrált funkció közül kiválaszthatja, hogy melyekre van szüksége, így elég csak azokra előfizetni.

Mi úttörői vagyunk a felhő alapú könyvelés használatának, legyen szó egyszeres, kettős könyvvitel vagy EVA-KATA bevételi nyilvántartás könyvelésről. Mindenképpen a felhő alapú rendszereket létesítjük előnyben, de igény esetén a vállalkozás felé is biztosítani tudjuk azokat a funkciókat, amik a vállalkozó ügyvitelének egy-egy részterületét lefedik (pl. a vezetői információk, a készletgazdálkodás, vagy számlázás online elérését).

Legnagyobb előnyét abban látjuk, hogy az elérhető funkciók, modulok külön számítógépes szoftver telepítése nélkül, azonnal, bárhonnan elérhetőek, akár több telephelyről, egy időben is, így a rendszerben több kolléga is tud párhuzamosan, problémamentesen dolgozni.

Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

A legegyszerűbb példa erre az, hogy a kiállított számlák azonnal bekerülnek az online könyvelés adatai közé, de a készletgazdálkodás és a vevői-szállítói nyilvántartás (pénzügy modul) is integrálva van a főkönyvvel. A távügyvitel egy plusz előnye, hogy a teljes rendszer biztonságosan, napi szinten archiválva van, és így a mentésekről nem a vállalkozásnak kell gondoskodnia.

Érdekli
a felhő alapú könyvelés?

06-20-333-4444

vagy