Kiegészítő szolgáltatásaink

A könyvelés szolgáltatásainkon kívül egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ügyfeleink. Az ügyvitel automatizálása és vállalkozása online megjelenése (céges honlap) is egy kézbe kerülhet általunk. Több, mint 10 éve foglalkozunk vállalkozások online megjelenésének kialakításával, áttervezésével, stratégiai megszervezésével. Weboldala modern, 2018-as megjelenést kap, tökéletesen illeszkedni fog a mai trendekhez, mobilon is maximális felhasználói élményt fog nyújtani.

Webáruházát is megtervezzük, telepítjük és az online fizetési lehetőségeket (PayPal, bankkártyás fizetés) beépítjük az oldalába.

Mi mindig marketinges szemlélettel készítjük a honlapokat, így segítünk az oldal keresőbaráttá tételében, így idővel a Google-ben is előrébb fog kerülni a kitűzött kulcsszavaira. Amennyiben szükséges, további online marketing szolgáltatásunk keretében Google AdWords és Facebook hirdetések kialakításával is növelhetjük honlapja megtalálását.

Honlapkészítés Solymáron

A mai modern, fejlett világban elengedhetetlen, hogy vállalkozását megtalálják az interneten. Ehhez a legjobb eszköz egy saját weboldal. Azért nem elég a különböző közösségi média felületekre hagyatkozni, mert az nem a vállalkozás saját platformja. Továbbá üzletei partnerei és ügyfelei referenciaként tekintenek a cégek weboldalára.

Viszont Önnek, mint cégvezető nyilvánvalóan vannak egyéb elfoglaltságai is, mint honlapot készíteni, ráadásul sok vállalkozónak a megfelelő szakmai ismeretei sincsenek meg ahhoz, hogy hatékony, eredményes weblapot készítsenek.

Mi úgy gondoljuk, hogy a hatékonyság két fő elemből áll. Az első része az, hogy a célközönséget megfelelően megszólítsuk, tehát hatékony üzenetet közvetítsünk feléjük. A másik a honlap bekerülési költsége. Az első honlap készítése általában egybeesik a könyvelő kereséssel, így tapasztalataink révén jelentős segítséget tudunk adni az induló cégek online megjelenésének kidolgozásában.

Érdekli valamely szolgáltatásunk?

06-20-333-4444

vagy