Online könyvelés

Az online könyvelés a modern technológiának köszönhetően egyre nagyobb teret hódít. A technológiai fejlődésnek és a jelenleg zajló kormányzati lépések miatt a könyvelés, mint szakma egy évtizeden belül el fog tűnni. Könyvelőirodánk úgy gondolja, hogy erre nincs még reális esély, viszont abban 100%-ig egyetértünk, hogy a könyvelés átalakulóban van.

Egyértelműen kijelenthető: a könyvelés jövője az online könyvelés. A nyugati országokban ez teljesen elfogadott és hétköznapi álláspont, és már hazánkban is kezdik felismerni a vállalkozók, hogy nem muszáj nekik minden hónapban személyesen elhurcolni a tömérdek iratot a könyvelőjüknek, erre vannak egyszerűbb megoldások is, például az online könyvelés.

Ráadásul a mai fiatal vállalkozók, akik mobiltelefonnal a kezükben nőttek fel, már eleve megkérdőjelezik a rengeteg nyomtatott papírkupacot, és meg sem fordul a fejükben, hogy ezeket cipeljék a könyvelőjükhöz. Nekik már egyértelmű, hogy a digitális eszközökkel sokkal egyszerűbb a könyvelés, így ők az online könyvelést választják.

Az online könyvelés automatizálható. Egy ideális világban nincsenek hibák, csak eredmények. Az online könyvelés olyan automatizálási lehetőségeket ad, amely során csökkenthetjük az emberi beleavatkozás miatti hibákat, és ezzel arányosan növeljük a hatékonyságot. Pontosabb, gyorsabb munkát tudunk biztosítani az ügyfeleinknek. Az online könyvelést választó ügyfeleink közül többen online számlázóprogramot használnak, így könnyen összeköthetőek a rendszerek, tehát a kiállított számlák könnyen beemelhetők a könyvelésbe.

A technika odáig fejlődött, hogy ha a partnerek nyomtatóval állítják ki a számlákat, akkor azokat is lehet digitalizálni kitűnő minőségben és magas hatékonysággal.

Online könyvelési rendszerünk egyik alapeleme a dokumentumkezelés. Ez kiváltja a számlák kinyomtatását és azok hurcolását a könyvelőhöz. Az online irattár rendszerünk használata rendkívül egyszerű.

Ilyen egyszerűen fogja tudni használni: kiválaszt egy tetszőleges mappát a számítógépén, ahová a számláit fogja gyűjteni – a papíron érkezős számlákat, azt beszkenneli ide –  majd a szinkronizációs program továbbküldi az online könyvelés szerverére, onnan pedig könyvelője saját gépére. A szinkronizációs program kiválasztásában is segítünk – ebből létezik teljesen ingyenes és egyszeri díjas termék is.

Érdekli az online könyvelés?

06-20-333-4444

vagy