Ingyenes cégalapítás

Alakuló vagy átalakuló vállalkozása van?

Ebben az esetben érdemes számolnia a cégalapítási procedúra következtében keletkező plusz költségekre.

A cégalapítási költségeket két részre oszthatjuk:
ügyvédi díjakra és illetékekre.

Könyvelőirodánk ingyenes célalapítás szolgáltatása lehetőséget nyújt arra, hogy a cégalapítással járó költségeket lecsökkentse, sőt akár a cégalapítási költségek ügyvédi díjainak ingyenessé tételére is lehetősége van. Ez azt jelenti, hogy részben, vagy teljes egészében átvesszük az alapítás ügyvédi költségeit.

Ügyvédi díjak

Illetékek

Az ingyenes cégalapítás alapfeltételei

1.

1 éves könyvelő szolgáltatási szerződés

Az ingyenes vagy részben történő cégalapítási költségátvállalás feltétele, hogy vállalkozásának könyvelését könyvelőirodánkra bízza, legalább 1 éves időtartamú szerződéssel.

2.

max. 2 havi könyvelési díj

Első lépésként vállalkozása forgalma, kialakítása és egyéb paraméterei alapján kikalkuláljuk a havi könyvelési díjat.

Ehhez mérten a havi könyvelői díj duplája lesz az általunk átvállalt ügyvédi díj költségeinek maximuma is.

Amennyiben vállalkozásának könyvelési díjának kétszerese eléri vagy meghaladja a célalapítási költségeket, akkor az 100%-ig díjmentes lesz Önnek.

Amennyiben nem éri el, akkor a fennmaradó költségek különbözetét már az ügyvéddel kell rendeznie.

Amennyiben megtörténik a szerződéskötés, azzal egyidejűleg könyvelőirodánk teljesíti a cégalapítási költségek átvállalt részét az ügyvédi iroda felé.

3.

cégalapítás

Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Üröm, Pilisszentiván, Pilisborosjenő

Akik az említett települések környékén vállalkoznak, ajánljuk, hogy a velünk szerződésben álló, profi ügyvédi iroda segítségével alapítsák meg cégüket. A szoros partnerkapcsolat miatt az ügyvédi és adminisztrációs költségek átvételéhez nincs szükség külön egyeztetésre.

4.

Cégalapítás országszerte

Akik a cégalapítási papírokat a távolság miatt nem helyben, hanem egy másik településen tudják csak aláírni, természetesen az általuk választott ügyvédet is választhatják. Ez akkor lehetséges, ha az ügyvédnek is megfelel az az opció, hogy a cégalapítási költségek átvállalt részét a mi könyvelő irodánk egyenlíti ki felé.

Érdekli az ingyenes cégalapÍtás?

06-20-333-4444

vagy