Könyvelő Solymár

ÉRTÜNK HOZZÁ,
és megadjuk a módját:

Felhő-alapú könyvelés
Távolról visszakereshető dokumentumtár a számláknak
Futószalagos könyvelés helyett odafigyelő online könyvelés, könyvelő váltás
Webáruház könyvelés

INGYENES CÉGALAPÍTÁS

Tekintse át könyvelési díjainkat, és kérjen könyvelői árajánlatot!

Pilisi Könyvelőiroda

Solymár székhelyű könyvelőirodánk hagyományos, papír alapú könyvelő szolgáltatása kiváló megoldás azon társaságok (Bt., Kft., Kkt., stb.), non-profit szervezetek (alapítványok, egyesületek), egyéni vállalkozók (+egyéni cég, KATA, EVA, stb.) számára, akik Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Üröm, Pilisszentiván vagy Pilisborosjenő körzetében vannak.

Könyvelő tevékenységünk kiterjed Budapest városára is, mert kollégáink egy része az online könyvelés miatt Budapest valamely kerületében könyvelnek, így könnyen át tudják adja a papír formában kapott anyagokat Budapesten, mint a székhelyen.

Könyvelőirodánk előnye

Transzparens könyvelő iroda vagyunk, 100%-ban átlátható díjázással dolgozunk, és egy kezdő vállalkozás számára már a honlapon elérhető könyvelési díjért is igénybe vehető szolgáltatásunk. Nagyobb forgalmú könyvelés esetén azonban szükséges telefonos egyeztetés a díjak meghatározásához.

Könyvelés országosan

Távoli könyvelés szolgáltatásunk (továbbiakban távkönyvelés) keretében online könyvelés vagy webáruház könyvelés szolgáltatást is nyújtunk abban az esetben, amennyiben az Ön vállalkozási Solymár vagy Budapesten térségén kívül esik, de a távkönyvelés nyújtotta előnyök miatt hozzánk fordul könyvelése kiszervezésében.

A távkönyvelés előnye: A távkönyvelés előnye: A modern vállalkozó fontosabb dolgokkal szereti az idejét tölteni, minthogy a számláit hónapról hónapra rendezgesse, és elvigye a könyvelőhöz. Egy gyors szkennerrel megoldja a digitalizálást, és már mennek is fel a számlák a dokumentumtárba, minden határidőben – és a legkevesebb erőfeszítéssel.

Távkönyvelés szolgáltatásunkat helybeli (Solymár, Pilisvörösvár, Budapest) vállalkozásoknak is ajánljuk időmegtakarítási és hatékonysági szempontból is. Kérjük, tekintse át erősségeinket, ahol részletezzük, hogy mi a különbség a papír alapú és a modern, digitális könyvelői módszerek között.