Könyvelőirodánk indulásakor első körben a solymári vállalkozásokra koncentráltunk, viszont kapacitásunk már megengedi azt, hogy Pilisvörösvár vállalkozásait is könyveljük. Habár Pilisvörösvár városában nincs külön fizikai irodánk, erre a mai világban már nincs is szükség, hála az online könyvelés és távkönyvelés szolgáltatásunknak.

Kiterjesztettük a könyvelőiroda szolgáltatási körzetét Piliscsaba, Üröm, Pilisszentiván és Pilisborosjenő településekre is. A környező települések könyvelése pont úgy működik, mint a távoli vállalkozások esetén: nem kell az ügyfeleinknek személyesen elhozni a számlákat és bizonylatokat, ez nálunk az internet segítségével megoldható.

Az persze továbbra is igaz, hogy a meghatalmazásokat hitelesítve, aláírással ellátva személyesen vagy postán kell elintézni, de ezen felül már minden adózási és könyvelési ügyet lehet intézni online, távolról.

További előny, hogy a NAV már telefonon is készségesen ad felvilágosítást a folyamatban lévő ügyekkel kapcsolatban.

Azt hozzá kell tennünk, hogy mi hiszünk a személyes találkozás erejében. Nem elvárás részünkről, de egy személyes találkozó egyfajta bizalmat mindkét fél számára. Eddig egyetlen olyan ügyelünk van, akivel megbízás előtt vagy azután egyszer sem találkoztunk személyesen. A tapasztalataink alapján ez sem probléma, hiszen így is remekül együtt tudunk dolgozni távolról.